Program

Luni- Vineri: 8.30 - 17.00

POS Mobil

Plata prin POS la domiciliu

Mobil: 0745.038.815

Nu ai niciun produs în coş.

Subtotal: 0,00 RON

Politica confidentialitate

Neoplaza S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Etelecom.ro, in calitate de administrator al website-ului www.etelecom.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 31230.

"date personale" -inseamna informatii pe care le obtinem de la dumneavoastra prin intermediul formularului de comanda, pe baza caruia puteti fi identificat personal. De obicei, acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), informatii despre carti de credit, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese. Va asiguram ca nu vom colecta nici o data personala cu ocazia vizitarii paginii noastre de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste informatii, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens.


1.SCOPUL
etelecom.ro si angajatii companiei vor respecta caracterul privat al datelero Dvs., vor utiliza informatia introdusa pe site in scopul de a raspunde la cerintele Dvs. si de a procesa comenzile plasate pe site, pentru a imbunatati site-ul, pentru a personaliza pe viitor produsele si serviciile oferite de noi, si pentru a lua legatura cu Dvs.Refuzul Dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. De asemenea datele personale se pot utiliza si pentru oferte speciale, bonusuri, vanzari, informatii si activitati asemanatoare de marketing prin sistemul de newsletter si pentru informatiile cerute conform legii privind documentatia fiscale; pentru evidente, analize, statistici folosite cu scopul de a imbunatati si creste vanzarile online. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.

2.CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Declaratie de consimtamânt

Sunt de acord ca societatea NEOPLAZA SRL cu sediul in Str. SOS PANTELIMON 10-12 ET 4 , Sector 2, Bucuresti, Romania, sa fie autorizata sa proceseze datele mele personale:

A) nume, prenume, email si telefon - colectate in cadrul procesului de inregistrare client / creare cont aditional

B) adrese de livrare mafa

C) date legate de activitatea mea in cadrul platformei etelecom.ro : cautari efectuate, categorii vizitate, produse adaugate in cos si comenzi plasate.

D) Pe langa aceste informatii cu caracter personal, care ma pot identifica in mod direct, sunt de acord sa se colecteze si informatii ce nu ma pot identifica personal - informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesez serviciile etelecom.ro Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-am vizitat, serviciile pe care le-am accesat, adresa IP, informatii despre conexiunea ta la Internet etc.

Prelucram aceste date, in urmatoarele scopuri:

1. Scop operational

Avem nevoie de numele si prenumele dvs, precum si de adresele dvs. de livrare pentru a va trimite marfa comandata, tot in acest scop avem nevoie si de numarul de telefon.

Adresa de email este folosita în acest scop pentru a va permite autentificarea in platforma etelecom.ro, pentru a primi email-urile de restare parola, creare conturi aditionale, activare cont precum si email-urile cu privire la starea comenzilor efectuate prin intermediul platformei.

Pe langa adresa de email a contului de utilizator, optional ne puteti oferi o adresa de email a departamentului tehnic din cadrul companiei dvs. Vom folosi aceasta adresa pentru a comunica aspecte tehnice, în general legate de implementarea API-ului etelecom.ro când aceasta se modifica.

În functie de situatie (metoda de livrare), furnizam datele mentionate mai sus catre terte parti, si anume catre firmele de curierat prin care se executa livrarile.

2. Scop de marketing

Prelucram adresa ta de email, numele si telefonul pentru furnizarea de informatii prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului si / sau apel telefonic cu oferte speciale, evenimente si/ sau alte forme de publicitate, precum si contactarea în vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clientilor.

În toate mesajele pe care le trimitem catre dvs. exista posibiltatea de a va dezabona, având ca efect oprirea viitoarelor trimiteri catre dvs. a acestor tipuri de informatii.

Prelucrarea datelor personale se întemeiaza întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamântul tau daca ti-ai manifestat optiunea în acest sens

.

Beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctele 1 si 2, utilizam furnizori de servicii, respectiv împuternici?i conform art. 28 GDPR, si anume:

- servicii de trimitere email-uri ( email service provider: Dazoot software )

- servicii de analiza a comportamentului (Google Analitycs, Google Tag Manager ).

Acestia sunt furnizori externi de servicii. Va asiguram ca prin reglementari contractuale, acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal în conformitate cu legislasia europeana privind protectia datelor, chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate într-o tara în care se utilizeaza în mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor si pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.

Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului în care detinem obligatia aceasta prin lege. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date sau o copie a acestora, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor prin e-mail la adresa: info@neoplaza.ro

Consimtamântul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare.

Acest consimtamânt poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre NEOPLAZA SRL la adresa info@neoplaza.ro.

Va rugam sa aveti în vedere faptul ca revocarea consimtamântului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimtamântului (notificarea nu are impact retroactiv). Prin neacordarea consimtamântului sau prin revocarea lui, datele personale nu vor fi utilizate în scopul de marketing (pct. 2) de mai sus.

În cazul în care aveti întrebari legate de aceasta declaratie de consimtamânt sau de protectia datelor procesate de NEOPLAZA SRL în general, va rugam sa nu ezitati sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor la adresa de e-mai: info@neoplaza.ro

Drepturile dumneavoastra

Ca si persoana vizata, puteti contacta ofiterul nostru pentru protectia datelor în orice moment si în mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus la punctul 1. c) în vederea exercitarii drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

• Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).

o Puteti solicita datele prin notificare la adresa info@neoplaza.ro sau prin intermediul platformei etelecom.ro

• Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro sau prin intermediul platformei Webshop: etelecom.ro .

• Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, în cazul în care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro sau prin intermediul platformei Webshop: etelecom.ro .

• Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro cu subiectul “Restrictionare procesare date” .

• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata într-un format structurat, utilizat în mod obisnuit si lizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro cu subiectul “Export date” sau prin intermediul platformei Webshop: etelecom.ro

• Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a înceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro cu subiectul “Opunere prelucrare date”.

• Dreptul de a retrage oricând un consimtamânt dat în vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamântul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamântului, articolul 7 GDPR).

o Puteti realiza acest lucru prin solicitare la adresa info@neoplaza.ro cu subiectul.

• Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o încalcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

• Dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate.

o Mentionam ca în prezent nu folosim mecanisme automate care au ca scop prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Perioada de retentie a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal, vor fi stocate cat timp contractul dintre dvs. si NEOPLAZA SRL este activ.

Vom anonimiza datele cu caracter personal (va fi imposibil de corelat cu o persoana reala) dupa o perioada de 3 ani de la ultima comanda.

VA DATI ACORDUL SI SELECTATI OPTIUNEA PENTRU ORICE ACTIVITATE DE PE SITE-UL ETELECOM.RO cu optiunea de mai jos

DA am inteles aceasta declaratie de consimtamant si sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus in scopurile descrise in aceasta declaratie de consimtamant.

3.SECURITATEA DATELOR
etelecom.ro ia toate masurile de siguranta impuse de normele legale in vigoare pentru a asigura securitatea datelor personale, si pretindem, pe baze contractuale extrem de serioase, persoanelor noastre imputernicite sa faca la fel. Toate informatiile pentru identificare personala sunt supuse la acces restrictionat, pentru a impiedica accesul neautorizat, modificarea sau utilizarea gresita. Va rugam insa sa retineti ca este posibil sa transmitem datele dumneavoastra personale, daca ni se impune prin lege, prin mandat de perchezitie, somatie sau hotarare judecatoreasca sau:

cand dezvaluirea datelor este solicitata de organe de control ale statului;
cand dezvaluirea datelor este inpusa de actele ilegale sau periculoase ale utlizitaroului acestui site;
in cazul solutionarii unor litigii/neintelegeri aparute intre etelecom.ro si partenerii sai de afaceri;
cand etelecom.ro se va adresa unei instante judecatoresti in sopul de a solutiona un conflict;

Informatiile introduse pe site sunt supuse unui regim de siguranta ce implica logarea cu user si parola pe serverul web al platformei www.etelecom.ro. La acest server au acces doar angajatii etelecom.ro (Neoplaza SRL) care au semnat in prealabil un contract strict de confidetialitate cu firma. Serverul beneficiaza de protectia garantata de catre compania care asigura si furnizeaza servicii de hosting. Fiecare utilizator poate vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

4.DREPTURI
Conform legislatiei Romaniei, care tinde sa se armonizeze cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, unele din cele mai importante drepturi ale dumnevoastra includ:


a)dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele Dvs personale sunt sau nu sunt prelucrate de noi;

b)dreptul de a va retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra personale, la care ati consimtit anterior;

c)dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

~dupa caz, transformarea in date anonime a datelor, a caror prelucrare nu este conforma legii;

~notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctelor de mai sus, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

d)dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;

NB:Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa le corectati sau sa ne trimiteti o instiintare cu privire la acest aspect.

5.COOKIES

A.Utilizarea de cookie

Un cookie este un sir de informatii "text-only", pe care o pagina de Internet il transfera in fisierul cookie al browser-ului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra, astfel incat pagina de Internet sa poata memora cine sunteti.

Un cookie va contine de obicei numele domeniului din care a venit cookie, "durata de viata" a cookie-ului, si o valoare, de obicei un numar unic generat la intamplare.Atunci cand vizitati pagina noastra de Internet, noi va trimitem un cookie. Cookie-urile pot fi folosite in urmatoarele moduri:Ca sa ne ajute sa va recunoastem ca vizitator unic (doar un numar) cand va intoarceti la pagina noastra, si sa ne permita sa alcatuim continutul care sa corespunda intereselor dumneavoastra preferate.Ca sa compileze statistici anonime create, care ne permit sa intelegem cum folosesc utilizatorii pagina noastra si sa ne ajute sa imbunatatim structura paginii noastre. In acest mod noi nu putem sa va identificam personal.
B.Dezactivarea / Activarea Cookie

Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. Insa, s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate.

Exista un numar de moduri de a administra cookie-urile. Puteti sterge usor orice cookie care a fost instalat in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca folositi Microsoft Windows Explorer:
Dechideti "Windows Explorer"
Dati click pe butonul "Search" din bara
Tastati "cookie" in casuta de cautare pentru "Foldere si Fisiere"
Selectati "My computer" in casuta "Look In"
Dati click pe "Search Now" - Dublu click pe folderele care sunt gasite
Selectati orice fisier cookie
Apasati butonul "Delete" pe tastatura dumneavoastra

Daca nu folositi Microsoft Windows Explorer, atunci trebuie sa selectati "cookies" in functiunea "Help", ca sa aflati informatii despre unde se afla folderul cookie al dumneavoastra.

6.TRANZACTIILE CU CARDUL
In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD - autoritatea nationala de supraveghere in acest domeniu, sau de companiile autorizate de ROMCARD sa efectueze aceste tipuri de tranzactii, acestea fiind raspunzatoare in totalitate pentru siguranta tranzactiei initiata de Dvs.etelecom.ro nu stocheaza informatii despre cardul clientilor.

7.TRANSFERUL DATELOR
Daca proprietarul Etelecom.ro se schimba, informatiile, persoanelor colectate se vor transfera la noul proprietar, acesta din urma fiind obligat sa~si impuna masuri inviduale personale cu privire la respectarea legii privind protectia datelor cu caracter personal.

Aceasta Declaratie de Confidentialitate poate suferi modificari care va fi pusa la cunostinta tuturor celor implicati in procesul de procesare a datelor in cel mai scurt timp.
VIZITAND SAU FOLOSIND ORICARE DIN SITE-URILE NOASTRE, SUNTETI DE ACORD CU PRACTICILE DESCRISE IN ACEASTA DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

Daca aveti intrebari sau nelamuriri despre cele mentionate mai sus, va rugam sa ne scrieti la office@etelecom.ro

Marci