Program

Luni- Vineri: 8.30 - 17.00

POS Mobil

Plata prin POS la domiciliu

Mobil: 0745.038.815

 

Nu ai niciun produs în coş.

Subtotal: 0,00 RON

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea site-ului www.Etelecom.ro trebuie sa fiti de acord cu urmatorii Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii aveti optiunea de a nu mai utiliza acest site. Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti de catre proprietar de aceea va rugam, consultati aceasta pagina de fiecare data cand doriti sa utilizati www.Etelecom.ro . Avand in vedere specificul comercial al acestui site, in cele de mai jos prezentii Termeni si Conditii vor fi denumite Contract.
Alte definitii care vor fi utilizati in prezentul Contract:

VANZATOR - societate comerciala care detine, utilizeaza si administreaza site-ul www.Etelecom.ro ;

COMANDA ~ un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele/serviciile solicitate de Cumparator, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse/servicii si sa efectueze plata acestora;

CUMPARATOR ~ persoana fizica, persoana fizica autorizata,institutie, societate comerciala sau alta entitate juridica care emite o comanda catre Vanzator;

VIZITATOR ~ orice persoana care viziteaza site-ul cu scop informativ

PRODUCATOR ~ fabricantul produselor, cel care produce bunuri materiale;

FURNIZOR ~ cel care furnizeaza produse Vanzatorului, in urma unor contracte semnate direct cu Producatorul;

STOC LIMITAT ~ stocul disponibil la furnizor la care se face confirmarea in mxim 48 de ore

PRODUS ~ obiect, echipamente, marfa, proiecte, inclusiv serviciile mentionate in Comanda oferite de Vanzator prin intermediul site-ului sau in afara lui si solicitate de Cumparator prin semnarea electronica a unui document online de comanda;

ONLINE~ mod de prelucrare a datelor prin conectare la servere externe;

SITE ~ un software programabil in limbaje standard din industria Internetului;

DOMENIUL ~ o adresa virtuala internationala la care poate fi gasit site-ul Vanzatorului;

HOSTING ~ spatiu virtual de pe un server extern rezervat pentru instalarea si rularea softwarelui(site-ului);

CONTRACT ~ un acord incheiat, ca urmare a unei intelegeri intervenite intre doua sau mai multe persoane (fizice sau juridice), pentru crearea, modificarea sau stingerea unor drepturi si obligatii in relatiile dintre ele;in cazul acesta, prezentii termeni si conditii;

ANEXE ~ in intelesul prezentului contract, anexe inseamna orice document emis in scopul derularii unei comenzi: factura, proforma, e-mail, fax, aviz, alte documete in legatura cu o comanda si care se constituie ca anexe la prezentul Contract / Termeni si Conditii;

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA ~ toate drepturile nonmateriale cum ar fi know-how, drepturi de proiectare, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus;

SPECIFICATII ~ caracteristici la care trebuie sa raspunda un produs, o instalatie, un echipament etc.,document care cuprinde descrierea produsului, functionarea si exploatarea acestuia;

TIMPUL DERULARII UNEI COMENZI ~ timpul de cand s-a confirmat comanda de catre Cumparator si pana la livrarea acesteia de catre Vanzator si semnarii de catre Cumparator a documentelor de livrare;
INTERPRETARE

In prezentul Contract, cu exceptia unor prevederi contrare cuvintele la forma singulara vor include forma de plural si vice versa, acolo unde acest lucru este permis de context. Termenul "zi" /"zile" sau orice referire la zile reprezinta zile calendaristice daca nu se specifica in mod diferit.
PARTILE CONTRACTANTE

Prezentii Termeni si Conditii ce se vor concretiza intr-un contract de vanzare intre:


S.C. Neoplaza S.R.L.- persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Sos. Pantelimon, Nr.10-12, nr.inregistrare la Registrul Comertului J40/2102/21.02.2014, cod unic de inregistrare RO32827210; tel. 021.642.7900 denumita in continuare Vanzator

si


Dvs., persoana fizica sau juridica, potential client cu datele de identificare inscrise pe factura fiscala, denumit in continuare Cumparator.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorlui cu titlu de informare resursele web si know-how sau in scopul de a presta catre Cumparator serviciile si produsele in conformitate cu legislatia romana in vigoare prezenta si viitoare.

Cumparatorul este de acord sa respecte clauzele prezentului Contract si sa foloseasca site-ul www.Etelecom.ro cat si serviciile, produsele prezentate pe acesta doar in scopul pentru care acestea au fost desemnate si in conformitate cu instructiunile primite.

Ambele parti accepta faptul ca acest Contract va guverna relatia dintre cele doua parti si ca vor constitui in prezent, cat si pe viitor un cadru legal important atat pentru Cumparator cat si pentru Vanzator, deoarece au fost elaborate in scopul de a proteja drepturile atat consumatorului, cat si drepturile comerciantului pentru o buna intelegere intre acestia doi.


Ambele parti accepta Contractul fara echivoc, acesta reprezentand vointa partilor si inlatura orice intelegere verbala intre acestea anterioara acceptarii lui. Cumparatorul este de acord ca prin confirmarea comenzii sale a citit si a acceptat clauzele si obligatiile ce ii revin prin prezentul Contract.

Vanzatorul, in calitate de proprietar ai site-ului www.Etelecom.ro , isi rezerva dreptul de a modifica fara o alta notificare acest Contract cu scopul de a-l imbunatati si de a aduce un plus de valoare serviciilor sale, obligatia Cumparatorului, in acest caz, fiind de a citi Contractul de fiecare data cand plaseaza o Comanda noua si de de a-l imprima. Varianta valabila pentru Cumparator ramane cea de din data confirmarii comenzii.
COMANDA SI DOCUMETNATIA ANEXA

Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului patru metode de plasare a unei comenzi:
-comanda online
-comanda pe e-mail
-prin telefon
-utilizand metodele moderne de comunicare cum ar fi: skype, yahoo messenger, sms etc.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Cumparatorul are obligatia de a notifica in scris Vanzatorul legat de orice modificare a comenzii, a modalitatii de plata si de livrare. Orice alta modalitate de instintare legata de modificarea comenzii nu va fi procesata de catre Vanzator. 

Cumparatorul suporta taxele suplimentare, in cazul in care apar, legate de modificarea comenzii.

 


Vanzatorul are obligatia de a contacta Cumparatorul pentru a confirma inregistrarea comenzii acestuia indiferent de modul ei de plasare cu exceptia comenzii telefonice unde confirmarea se poate obtine pe loc. Prin lansarea unei comenzi Cumparatorul, indiferent de modalitatea de comanda aleasa, este de acord cu felul de procesare a acesteia de catre Vanzator. Toate documentele emise in timpul procesarii unei comenzi sau la confirmarea acesteia (oferte, proforme, e-mailuri, certificatul de garantie, facturile emise de Vanzator) vor constitui anexe ale acestui Contract si se vor supune legislatiei in vigoare. Comenzile neconfirmate vor fi anulate si arhivate pentru evidenta. Daca un Cumparator anuleaza mai mult de doua comenzi consecutiv, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a considera acest gest ca rea-vointa si de a refuza pe viitor orice cerinta venita din partea acestui Cumparator.

DURATA CONTRACTULUI

Prezentul Contract intra in vigoare in momentul confirmarii Comenzii si emiterii facturii fiscale aferente acesteia de catre Vanzator catre Cumparator, acesta din urma avand calitatea de emitent al Comenzii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

PRETURI SI CONDITII DE PLATA

Preturile Produselor sunt preturile stabilite de catre Vanzator in Anexe, parti integrante a prezentului Contract.

Preturile de pe site reprezinta valoarea finala a produsului si includ taxa de timbru verde . Modalitatile si instrumentele de plata (bilet la ordin, ordin de plata sau numerar) vor fi convenite de Parti prin efectuarea unei mentiuni pe facturile aferente livrarii Produselor. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi efectuata, iar banii vor fi restituiti Cumparatorului.

In cazul in care unul din produse are pretul inregistrat gresit pe site, Vanzatorul are dreptul sa nu onoreze acea Comanda, iar Cumparatorul are dreptul sa o anuleze.

Pentru neexecutarea la scadenta a oricarei obligatii de plata ce îi revine potrivit prezentului contract, Cumparatorul datoreaza Vanzatorului penalitati de 0,1 % din suma neachitata scadenta, pentru fiecare zi de intarziere, pana la data incasarii sumelor in contul Vanzatorului, iar Vanzatorul are dreptul sa suspende orice livrare ulterioara. Nerespectarea termenului de plata duce la punerea de drept in intarziere a Cumparatorului, fara a mai fi necesara notificarea. Pentru compensarea prejudiciului suferit de catre Vanzator ca urmare a indeplinirii cu intarziere sau neindeplinirii obligatiilor de plata asumate de Cumparator, acesta din urma va achita echivalentul acestui prejudiciu sub forma de daune-interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a incasa platile de la Cumparator in ordinea datelor stabilite ca date scadente pentru fiecare factura in parte.

Plata in numerar se accepta doar la persoanele juridice. Persoanele fizice au posibilitatea de a plati cu cardul sau in numerar la firmele de curierat (FAN Curier, Urgent Curier, Porumbelul Curier, TNT, Cargus, Nemo).

In cazul in care Cumparatorul este impiedicat sa foloseasca Produsele, din orice fel de cauze, Cumparatorul nu va fi exonerat de plata oricaror obligatii de plata care ii revin potrivit prezentului contract.

Cumparatorul este de acord ca nu va putea ridica nici o exceptie (cum ar fi, dar fara a se limita la dreptul de compensare, barter, existenta unui litigiu) prin care sa justifice neplata oricareia dintre sumele datorate in conformitate cu prevederile prezentului Contract.

Pentru unele produse, Vanzatorul are dreptul de a refuza plata la livrare si a solcita la acele produse plata in avans: acest lucru se intampla pentru Produsele voluminoase, mai mari de 50 de kg, sau pentru Produsele a caror plata numerar nu se incadreaza in limita maxima legala prevazuta de OG nr. 15/1996.

Daca in timpul derularii unei comenzi cu aprovizionarea de echipamente ce nu se afla in stoc, comandate si achitate (integral sau partial) in avans, Cumparatorul renunta la cumpararea acestora, Vanzatorul are dreptul de a aplica o taxa de penalizare Cumparatorului, valoarea acesteia va fi retinuta cu titlu de daune interese si nu poate depasi 70% din valaorea achitata in avans. Aceasta clauza se aplica numai comezilor mai mici de 2000 de euro, pentru comenzi mai mari de 2000 de euro Vanzatorul si Cumparatorul vor intocmi un alt contract in care vor specifica obligatiile si penalizarile pentru fiecare Parte in parte.

In cazul in care Cumparatrul va plati marfa in avans, iar Vanzatorul va intra in imposibilitatea din diverse motive de a livra produsle comandate de Cumparator, Vanzatorul este obligat sa returneze banii incasati in termen de maxim 15 zile Cumparatorului, fara alte pretentii din parte acestuia. Valorea maxima a obligatiilor fata de Cumparator in cazul nelivrarii fiind valoarea sumei incasate de Vanzator pentru acea comanda.

Din motive de securitate, toate ordinele de plata prin card bancar sunt verificate de Vanzator. Informatii suplimentare pot fi solicitate de catre Vanzator sau procesatorul de carduri, sau cerute, în scopul de a valida achizitia. Vanzatorul cunoaste inconvenientele care pot fi create, iar Cumparatorul accepta si recunoaste ca toate aceste masuri sunt luate pentru a-l proteja de posibile fraude asociate cu carduri bancare.

TRANSMITEREA PROPRIETATII SI A RISCULUI

Transferul riscurilor asupra Produselor de la Vanzator la Cumparator are loc in momentul livrarii Produselor, prin semnarea de catre reprezentantii Cumparatorului a facturii aferente livrarii Produselor sau a buletinului de primire al delegatului postal. Dreptul de proprietate asupra Produselor trece catre Cumparator numai dupa achitarea integrala a acestora in conformitate cu facturile fiscale emise de Vanzator catre Cumparator. Marfurile livrate astfel, chiar si dupa facturare, raman in proprietatea Vanzatorului pana la achitarea integrala a pretului de catre Cumparator.

LIVRARE
Vanzatorul se obliga sa expedieze Produsele comandate in sistem door-to-door catre Cumparator doar la cererea acestuia si in conformitate cu tarifele mentionate pe site. In acest sens, pentru livrari, Vanzatorul va incheia contracte cu firmele de curierat in scopul oferirii Cumparatorului unor servicii de curierat de calitate. Termenul de livrare se va situa intre 24 ore si 72 de ore pentru produsele care se afla pe stoc si intre 72 de ore si 4 saptamani pentru cele care nu se afla in stoc. Vanzatorul efectueaza livrari doar prin firmele de curierat, exceptional Vanzatorul poate livra cu flota proprie doar daca Cumparatorul solicita in mod expres si doar in conditiile stipulate de Vanzator.

Cumparatorul are obligatia de a pune la dispozitia Vanzatorului un numar de telefon pentru ca acesta sa fie contactat in prealabil de catre curierul insarcinat cu livrarea produselor comandate.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor comandate. Acesta va efectua livrarea produselor pe intreg teritoriul Romaniei conform tarifelor mentionate in urma confirmarii comenzii.

Costul de transport furnizat de platforma poate suporta modificari la produsele voluminoase.

Vanzatorul are obligatia de a livra produsele cu respectarea termenului de livrare stipulat in Comanda pe baza de aviz de insotire a marfii sau factura emisa (in functie de modalitatea agreata de parti) si in baza listelor de preturi convenite cu Cumparatorul, valabile la data livrarii.

Livrarea produselor de catre Vanzator se va face in baza comenzii Cumparatorului.

In caz de refuz al unei Comenzi, Vanzatorul va comunica acest fapt in scris Cumparatorului si o noua Comanda va fi emisa de Cumparator tinandu-se cont de solicitarile Vanzatorului, in termen de 48 de ore de la data primirii obiectiilor Vanzatorului. In cazul in care in maxim 2 zile lucratoare de la formularea obiectiilor de catre Vanzator, partile nu ajung la o intelegere cu privire la Comanda Cumparatorului, Contractul se considera reziliat de plin drept, fara interventia instantei de judecata si fara nici o alta formalitate. Livrarile se vor efectua de catre Vanzator la adresa Cumparatorului stipulata in Comanda, costurile de transport fiind suportate de catre Cumparator.

De la data livrarii marfii, riscul se transmite de la Vanzator la Cumparator, data livrarii fiind considerata data semnarii facturii fiscale sau a avizului de expeditie de catre delegatul Cumparatorului. De asemenea daca Produsele sunt livrate printr-o firma de curierat, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate Produselor comandate, in momentul predarii lor spre livrare curierului reprezentant al firmei de curierat.

Daca Produsele sunt pe stoc ele se poti livra in aceeasi zi daca Comanda a fost plasata inainte de ora 14:00 si cu livrare a doua zi daca comanda a fost plasata dupa ora 14:00.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Etelecom.ro in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte

*Livrarea gratuita in tara se face in limita a 5Kg si pt comenzile ce depasesc 300RON prin curierul agreeat de Vanzator

*Livrarea gratuita in Bucuresti se face pt comenzile ce depasesc 200RON prin curier propriu sau prin alt curier agreeat de Vanzator.

RECEPTIA CALITATIVA SI CANTITATIVA A PRODUSELOR
Receptia cantitativa a Produselor de catre Cumparatorul se face la adresele mentionationate in Comanda, in ziua livrarii acestora.

Cumparatorul va accepta Produsele livrate doar in cazul in care acestea corespund cu Specificatiile solicitate in Comanda. Acceptarea Produselor, serviciilor si finalizarea receptiei va fi efectuata prin semnarea de primire a facturii aferenta Comenzii sau a documentului de expeditie prin care s-au livrat Produsele comandate.

Reclamatiile referitoare la cantitate,daca este cazul, se vor specifica de catre Cumparator intr-un act de constatare care va fi inmanat reprezentantului Vanzatorului inainte de semnarea facturii aferente livrarii produselor sau a buletinului de primire a delegatului postal. Vanzatorul se obliga sa solutioneze in termen de maxim 15 zile lucratoare orice reclamatie cantitativa venita din partea Cumparatorului.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda in termen de 5 zile calendaristice de la livrare. Daca in acest termen Cumparatorul nu sesizeaza in scris Vanzatorul si va impiedica ridicarea Produselor de catre Vanzator atunci Produsele livrate in cantitatea respecitva se considera acceptate de catre Cumparator, iar Vanzatorul are dreptul sa factureze acele produse si sa urmareasca plata lor conform legilor Statului Roman in vigoare.

Reclamatiile de calitate se formuleaza in scris si trebuie aduse la cunostinta Vanzatorlui in termen de 2 zile lucratoare de la data receptiei cantitative. Reclamatiile de calitate trebuie sa specifice Produsele reclamate, detaliile privind livrarea (nr. factura, data receptionarii etc.) si vor fi insotite de un act de constatare intocmit de reprezentantii Cumparatorului si transmis pe fax sau e-mail Vanzatorului fara a se depasi termenul mentionat mai sus. In cazul constatarii nerespectarii calitatii Produselor, Partile vor stabili prin protocol modul de solutionare a reclamatiilor, in termen de 5 zile lucratoare la data primirii notificarii de catre Vanzator. In cazul in care Cumparatorul nu trimite notificarea privind reclamatiile de calitate in termen de 2 zile lucratoare de la data receptiei acestora, acesta nu va mai avea dreptul sa reclame calitatea Produselor la o data ulterioara, iar acestea vor intra sub incidenta Legii 449/2003 si H.G.3/1995 respectiv Directiva 1999/44 CE care actualizeaza O.G 21/1992 privind garantia produselor.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Vanzatorului si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al acestuia. Intregul continut al site-ului www.Etelecom.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, logo, continutul site-ului (nu cel introdus de terti), programe si alte date - sunt proprietate a Vanzatorului si a Furnizorilor/ Producatorilor sai si sunt aparate de legea Statului Roman si legislatia Uniunii Europene pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Cumparatorului sau Vizitatorului le este interzisa reproducerea, modificarea, adaptarea, publicarea, transmiterea, distribuirea site-ului sau a continutului acestuia, in intregime sau pe bucati, fara acordul scris al Vanzatorului.
DREPTURILE PRIVIND MARCILE
Drepturile asupra marcilor prezente pe www.Etelecom.ro raman proprietatea exclusiva a Detinatorilor lor, inainte, in timpul si dupa terminarea prezentului Contract. Termenul de marca inregistrata include: marca inregistrata de organele abilitate sa efectueze astfel de inregistrari, precum si alte inregistrari oficiale, stilul si numele modelelor, logo-urile, copyright-urile si alte drepturi de proprietate intelectuala, detinute si controlate de Producatori sau Vanzator.

Proprietatea asupra oricarui software si documentatia legata de produs, care au fost transmise Cumparatorului vor ramane proprietatea Producatorului lor. Cumparatorul nu va reproduce, nu va desface/reface/copia/inmulti sau modifica documentatiile, software-ul, nu va divulga sau permite de a fi folosit acest software, documentatii in orice mod, asumandu-si intreaga raspundere pentru protejarea si securitatea acestora.

Cumparatorul se obliga sa depuna toate eforturile pentru a proteja interesele Vanzatorului si ale Producatorilor, pentru a impiedica orice cazuri de incalcare si/sau falsificare a marcilor inregistrate, anuntandu-l de indata pe acesta in cazul in care ar constata orice incalcare a acestor drepturi.

ALTE DREPTURI SI OBLIGATII ALE PARTILOR

Vanzatorul are obligatia sa ofere Cumparatorului produsele mentionate in Comanda, conform specificatiilor tehnice si in cantitatea aprobata de Cumparator.

Vanzatorul are obligatia de a informa Cumparatorul inainte de livrarea produselor despre anumite probleme legate de insuficenta stocurilor.

Vanzatorul are obligatia sa trimita odata cu factura si garantia Produsului completatata, in cazul in care acest lucru a fost omis, Vanzatorul va remite in 3 zile lucratoare de la sesizare certificatul de garantie si il va transmite Cumparatorului scanat pe mail sau fax.

Vanzatorul se obliga sa confirme Comanda Produselor si sa le livreze in conformitate cu termenii si conditiile agreate de Parti.

Vanzatorul se obliga sa transmita proprietatea asupra Produselor in momentul efectuarii receptiei cantitative si calitative a produselor si achitarii in intregime a facturilor aferente fiecarei Comenzi.

Vanzatorul are obligatia sa informeze corect si clar asupra promotiilor speciale si concursurilor desfasurate, sa indice perioada acestora si modul de participare prin regulamente sau informatii punctuale trimise prin posta electonica. Inregistrarea Comenzilor in acest caz trebuie sa fie realizata in perioada de valabilitate a promotiei/concursului si numai in limita stocului disponibil.

Vanzatorul are dreptul de a intrerupe promotiile/concursurile sau le poate anula in orice moment.

In cazul promotiilor simple, Vanzatorul poate decide fara nici o informare prealabila activarea sau dezactivarea acesteia in functie de stocul disponibil si politicile comerciale urmarite.Cumparatorul are obligatia de a consulta oferta Vanzatorului, de a urmari promotiile si de a se informa cu privire la acestea inainte de a plasa Comanda, cat si a stocului disponibil pe acel produs promotional. In cazul concursurilor si a promotiilor speciale, Cumparatorul are obligatia de a consulta regulamentul acestora si de a-l respecta.

Vanzatorul are obligatia, in cazul in care in ziua achizitiei, urmare a efectuarii primei probe in vederea intocmirii garantiei, constata ca produsul prezinta defecte de fabricatie sa inlocuiasca pe loc acel Produs, sa comande altul sau sa anuleze Comanda.

Vanzatorul gazduieste prezentul site, www.Etelecom.ro , pe serverul companiei NET DESIGN SRL. Vanzatorul are dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare. Vanzatorul are dreptul de a administra in orice fel informatia de pe site, fara a fi necesar acordul Cumparatorului.

Vanzatorul are dreptul de a anula o Comanda daca costata ca pretul de achizitei a fost eronat introdus in baza de date a site-ului cu obligatia de a anunta in prealabil Cumparatorul.

Cumparatorul are obligatia de a verifica conformitatea Produselor inaite de a semna factura fiscala aferenta acestora sau a documentului de expeditie prin care s-au livrat produsele comandate.

Cumparatorul are obligatia de a respecta conditiile de garantie ale Produselor achizitonate si termenul de garantie acordat de Producator pentru acestea.

Cumparatorul se obliga sa preia riscurile asupra Produselor in momentul intrarii in posesia acestora dupa consumarea livrarii indiferent daca a intrat sau nu in drepul de proprietate a Produselor.

Cumparatorul are obligatia ca in 2 zile de la primirea Produsului sa sesizeze in scris lipsa garantiei, a manualului de instructiuni, etc, sesizarile peste acest termen nu vor fi luate in considerare de catre Vanzator.

Cumparatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile de transport, livrare si receptie a Produselor, daca prin oferta transmisa nu s-a convenit altfel.

Cumparatorul are obligatia de a efectua receptia cantitativa si calitativa a produselor in ziua in care acestea au fost receptionate, ocazie cu care va semna factura fiscala, confirmarea de primire sau/si procesul verbal de predare a Produselor livrate, acestea imanandu-se persoanei delegate sau curierului/delegatului postal care a efectuat livrarea. Pentru fiecare Produs se va realiza verificarea existentei in ambalaj a tuturor accesoriilor si componentelor (acumulator, incarcator, carcasa, MMC, handsfree, manual de utilizare, certificat de conformitate, certificat de garantie, fir de conexiune, receptor etc), orice sesizare privind lipsa uneia dintre componentele mai sus mentionate va fi adresata Vanzatorului in ziua receptiei produselor; in caz contrar sesizarile ulterioare datei de receptie nu vor fi luate in considerare de catre Vanzator si vor fi trecute ca si act de neglijenta din partea Cumpararatorului.

Cumparatorul se obliga sa achite facturile emise de Vanzator la termenul specificat pe factura fiscala ce insoteste Produsele comandate, sau alte facturi ce rezulta din serviciile prestate sau diferentele de curs valutar.

Cumparatorul are dreptul de a solicita Vanzatorului, in cazul ridicarii Produselor de la sediu sau cand acestea sunt livrate prin curierii proprii,sau personalului angajat de Vanzator, proba de garantie a Produsului respectiv.

Conform legislatiei cu privire la protectia consumatorului, Cumparatorul are dreptul de a face reclamatii in cazul in care unul din angajatii Vanzatorului nu indeplineste sau indeplineste defectuos una din responsabilitatile sale: reclamatiile se pot trimite la info@Etelecom.ro.Cumparatorul, persoana fizica, poate sa se adreseza si ANPC.

TERMENII DE GARANTIE

Perioada de garantie este cea specificata in fiecare certificat de garantie si curge de la data achizitiei mentionata pe factura fiscala aferenta Produsului cumparat. Conditiile de garantie se asigura in conformitate cu prevederile din Legea 449/2003,si H.G.3/1995 respectiv Directiva 1999/44 CE care actualizeaza O.G 21/1992.

Cumparatorul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa instaleze, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve, sa puna în functiune si sa utilizeze produsele în conformitate cu prescriptiile date de Producator sau Vanzator. Vanzatorul nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre Cumparator sau nerespectarii de catre Cumparator a conditiilor de utilizare si pastrare a produsului confrom documentelor tehnice, manualului de utilizare sau a altor documente ce insotesc Produsul.

Cumparatorul are obligatia de a verifica inainte de cumparare termenul de garantie acordat pentru respectivul Produs, acesta fiind specificat in pagina Produsului. Termenul de garantie este cel oferit de Producator si poate fi mai mic sau mai mare de 24 de luni in functie de Produs.

Certificatul de garantie emis de Vanzator nu este transmisibil. De garantie beneficiaza doar Cumparatorul, iar service-ul se face in unitatile autorizate.

Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate de acesta beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator sau chiar direct de la Producator.

Vanzatorul are obligatia de a emite certificatele de garantie, acestea insa pot fi emise si direct de producator. In acest caz Cumparatorul are obligatia de a prezenta produsul reclamat defect in centrele de service autorizate de Producator, mentionate in certificat. Cumparatorul are obligatia de a prezenta produsul la centrele de service in ambalajul original insotite de toate accesoriile acestuia.

Cheltuelile de transport in vederea rezolvarii garantiei cad in sarcina Cumparatorului.

Vanzatorul are obligatia de a respecta termenul legal de rezolvare a defectiunii si de a notifica Cumparatorul despre remedierea acestuia in 15 zile de la semnalare. Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc aceasta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului.

Taxele de transport in cazul unui produs defect sunt responsabilitatea Cumparatorului.

Garantia nu acopera reinlocuirea consumabilelor(baterii, becuri, fuze,)disfunctionalitatile anormale sau nonconformitatatea Produsului. Cumparatorul se obliga sa consulte de fiecare data manualul de utilizare in momentul in care produsul prezinta aparente defectiuni. Vanzatorul nu va fi facut in nici un caz responsabil daca Producatorul refuza sa onoreze garantia produsului. In acest caz, un cost estimativ de remediere va fi comunicat Cumparatorului, iar acesta va decide in functie de cele comunicate, repararea sau nu a produsului.

LIMITAREA GARANTIEI
Vanzatorul nu garanteaza ca Produsul va arata identic cu imaginea prezentata pe site, aceastea fiind utilizate cu scop informativ si puse la dipozitie de catre Producator. De asemenea, Vanzatorul nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale Produsului nu vor aparea pe parcurs modificari fata de specificatiile din pagina de prezentare a acestuia.

Vanzatorul nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor Produselor afisate. Din acest motiv isi asuma dreptul de a nu onora o anumita Comanda in cazul in care respectivul Produs dispare din oferta curenta a Furnizorului sau a Producatorului.

Vanzatorul nu garanteaza ca Produsele sunt adecvate pentru orice destinatie particulara care se situeaza in afara destinatiilor general admise pentru respectivele Produse. Conditiile de garatie sunt cele specificate si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau Producator. Nu beneficaza de garantie Produsele consumabile, software, anumite tipuri de accesorii, cabluri si elemente de cablare etc.

Vanzatorul nu va fi facut raspunzator pentru nerespectarea de catre Cumparator a cerinteleor de sistem solicitate pentru instalarea si rularea unui produs/program software. Cumparatorul trebuie sa se informeze din timp daca sistemul sau de calcul intruneste cerintele impuse de Producator pentru utilizarea acelui software pe care Cumparatorul doreste sa il achizitioneze.

CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSULUI
Cumparatorul are dreptul de a anula o Comanda inainte de livrarea acesteia, obligatia Cumparatorului fiind de a anunta Vanzatorul in scris despre acest fapt. In cazul in care Cumparatorul renunta la Comanda dupa livrarea acesteea, Comanda respectiva va face obiectul returnarii bunurilor conform Legii 51/2003 si Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, doar in cazul in care clientul este perosana fizica.

Astfel, consumatorul (persoana fizica) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la produse in termen de 14 zile se poate aplica doar persoanel fizice si doar pentru produsele livrate prin curier. Nu se pot returna Produsele aduse pe Comanda si care la momentul plasarii Comenzii de catre Cumparator nu erau in stocul fizic al Vanzatorului, acestea fiind comandate in aceeasi zi sau intr-un anumit termen de livrare stipulat in Comanda de la Funizorul autorizat sau direct de la Producator. De asemenea, daca Cumparatorul ridica Produsele de la sediul Vanzatorului sau in cazul in care livrarea se face prin personalul propriu al Vanzatorului, ulterior aceaste Produse nu pot fi returnate, nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile. Cumparatorul are obligatia de a verifica Produsele inainte de cumpararea acestora.

Conform aceleiasi legislatii Cumparatorul nu poate denunta contracte de furnizare a unor Produse executate dupa specificatiile Cumparatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Daca Produsul este software sau contine software si acesta a fost desigilat sau instalat nu mai poate fi returnat deoarece licenta devine nula.

Alte conditii ce trebuie urmate de Cumparator:

Daca Produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desigilat ~ Produsul trebuie returnat sigilat;
Incare sunt ridicate dir cazul echipamentelor de birou (multifunctionale, faxuri, imprimante, telefoane etc), acestea nu au voie sa fie folosite (printarea unei singure pagini duce la uzarea aparatului); cartusul, in cazul in care acesta nu este montat deja in aparat de Producator, nu are voie sa fie desigilat si montat in aparat;

In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, gen: papetarie, pixuri, tonere si cartuse, etc, folosirea lor (pana si numai o singura data/o singura pagina) nu mai permite returnarea lor;
Cumparatorul nu poate returna produse cu defecte estetice sau defectiuni datorate folosirii acestora.

Nu se accepta returnarea produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorare de catre client: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice.
Nu se accepta produsele cre nu sunt insotite de toate accesoriile.
Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel, doar unui dintre produse poate fi desigilat. Restul produselor nu se accepta daca nu sunt sigilate.

Nu se pot returna Produsele comandate online ect de la sediul Vanzatorului.
Produsul returnat trebuie astfel sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare, conform legii, cad in obligatia Cumparatorului, iar rambursarea contravalorii Produsului se va face de catre Vanzator in cel mult 30 de zile de la inregistrarea returului.

In cazul in care Cumparatorul pune in seama Vanzatorului cheltuelile de returnare, acestea vor fi scazute din suma ce trebuie rambursata Cumparatorului pentru acel Produs.

Vanzatorul are dreptul de a refuza returnarea Produsului daca acesta are ambalajul deteriorat sau componente lipsa. In acest sens,Cumparatorul are obligatia de a transmite odata cu Produsul returnat un proces verbal semnat intre curier si Cumparator in care sa apara toate componentele care insotesc acel produs. Lipsa procesului verbal da dreptul Vanzatorului de a refuza produsul care se doreste a fi returnat. Vanzatorul este obligat in ambele situatii sa notifice Cumparatorul daca a acceptat sau daca nu a acceptat Produsul la retur, in cel din urma caz, motivandu-i in scris refuzul sau.

Vanzatorul are dreptul in cazul in care Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, de a solicita o taxa pentru readucerea la stadiul initial a acestuia (daca mai e posibil acest lucru) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea Produsului ca second-hand, sau pentru a acoperi cheltuelile rezultate din gestiunea Produsului returnat.

Toate cheltuelile care vor reiesi din returnarea Produsului vor fi scazute din suma ce trebuie rambursata Cumparatorului pentru Produsul respecitv cu notificarea in prealabil a acestuia.

Cumparatorul este constient ca Vanzatorul va fi prejudiciat daca Cumparatorul va abuza de buna credinta a Vanzatorului si va returna in mod repetat cumparaturile. Vanzatorul este indreptatit, in acest caz, sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legii daca acesta din urma actioneaza cu rea-intentie.

Daca Produsul se returneaza intre 6-14 zile de la livrare, atunci, in locul sumei de bani care va trebui sa va fie returnata, Vanzatorul va da Cumparatorului in schimb un voucher cadou, produsele cumparate cu acel voucher nu vor mai costitui obiectul unui contract la distanta si prin urmare nu vor mai putea fi returnate.
Pentru a returna produsul in temeiul legii, Cumparatorul poate suna la: 021/456.02.80 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:00 Comunicarea de informatii false este contrara prezentului Contract si legislatiei romane in vigoare.

 

Computere/Tablete/Telefoane

- Nu se returneaza dispozitivele cu parole de blocare

- Nu se pot returna daca au fost sterse software-urile cu care a fost livrat

Imprimante, scanere, consumabile

- Nu se pot returna imprimantele si multifunctionalele ale caror consumabile au fost desigilate
- Sereturna consumabilele (acumulatori, cartuse pentru imprimanta, accesorii de birotica si papetarie)daca sunt sigilate

Electrocasnice de mari dimensiuni: aparate frigorifice, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare cu microunde, hote, masini de spalat rufe, aspiratoare

- Este preferabil sa fie returnate sigilate. Daca au fost desigilate se pot returna doar daca nu au fost instalate/ montate sau folosite

Electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucatarie, espressoare de cafea fiare de calcat si alte aparate mici

- Pot fi returnate doar daca sunt sigilate. Daca au fosti desigilate se pot returna doar daca nu au fost folosite

Playere, casti, boxe

- Se returneaza cu toate accesoriile cu care au fost livrate

- Castile de tipul In-Ear nu se pot returna

Telefoane fixe si sisteme de teleconferinta

- Nu se returneaza dispozitivele cu parole de blocare

- Nu se pot returna daca au fost sterse software-urile cu care a fost livrat

Console

- Nu se returneaza dispozitivele cu parole de blocare

Birotica si papetarie
- Se pot returna doar sigilate

Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile

- Poti returna saltelele, decoratiunile, covoarele si obiectele textile doar daca sunt sigilate
- Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu se accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate

Produse pentru bucatarie si servire

- Poti returna vasele si ustensilele pentru gatit, tacamurile, vesela, paharele si produsele pentru servit doar daca sunt sigilate

Produse pentru iluminat si electrice

- Se pot returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Produse pentru curatenie si intretinere

- Se pot returna produsele pentru curatenie, cele de intretinere a tesaturilor, detergentii, solutiile de curatat si produsele pentru organizare, transport si depozitare doar daca sunt sigilate

Petshop
- Se pot returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Scule electrice si unelte
- Se pot returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intima si produse pentru igiena dentara

- Se pot returna aceste produse doar daca nu au fost folosite.

Jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide

- Se pot returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Produse fashion
- produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi

 

 

Model de formular de retur

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

- Comandate la data (*)/primite la data (*)

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

 

Produse exceptate de la dreptul de retragere:

a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

g) contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;

h) furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

i) contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

j) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 

TESTAREA PRODUSELOR
Vanzatorul nu permite testarea Produselor vandute prin intermediul site-ului www. www.Etelecom.ro.Cu toate acestea, Vanzatorul poate organiza la sediul sau testari la cerere, contra cost, daca Cumparatorul solicita in mod expres acest lucru.

TERMENI SI PENALITATI
Vanzatorul are obligatia de a respecta termenul de livrare a Produselor. In cazul in care acest lucru nu este posibil, Vanzatorul are obligatia de a anunta acest lucru in timp util Cumparatorului. Modificarea termenului se va face cu acordul partilor.

In cazul in care Cumparatorul a achitat in avans mai mult de 25% din valoarea Produsului comandat, acesta va avea dreptul sa revendice penalitati in valore de 0,1% deductibile din pretul platit pentru fiecare zi de intarziere din momentul in care termenul de livrare inregistreaza o depasire de 5 zile lucratoare. Daca ulterior partile vor stabili altfel printr-un act scris, se va lua in cosiderare acel act.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata Produselor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,1% pe zi din suma datorata. Daca ulterior partile vor stabili altfel printr-un act scris se va lua in cosiderare acel act.

FORTA MAJORA
Niciuna dintre Parti nu va fi raspunzatoare pentru executarea necorespunzatoare sau neexecutarea totala sau partiala a oricareia dintre obligatiile asumate prin prezentul Contract, daca executarea necorespunzatoare sau neexecutarea au fost cauzate de un eveniment imprevizibil si insurmontabil considerat de lege caz de forta majora. Partea contractanta care invoca forta majora are obligatia de a notifica celeilalte parti, in scris, cazul de forta majora in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data producerii acestuia, de a prezenta dovezile scrise (constatarea de o autoritate competenta). Lipsa notificarii scrise sau a prezentarii dovezilor conform alineatului precedent decade partea interesata din dreptul de a invoca forta majora.

Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care aceasta actioneaza. Indeplinirea contractului va fi suspendata in perioada de actiune a fortei majore, dar fara a prejudicia drepturile ce li se cuveneau partilor pana la aparitia acesteia.

INCETAREA CONTRACTULUI
Contractul inceteaza in urmatoarele cazuri:
1.contractul inceteaza in momentul livrarii Produselor si achitarii de catre Cumparator a sumelor datorate Vanzatorului.
2.acordul partilor;
3.forta majora;
4.denuntare unilaterala, daca:

~ a fost initiata o procedura de faliment impotriva partii;

~ este instituita executarea oricarui sechestru asupra tuturor sau a unei parti semnificative dintre bunurile Partii;

~ conform capitolului II a Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;

In caz de neexecutare culpabila, de catre una din parti, a oricareia din obligatiile sale decurgand din prezentul contract, acesta se considera reziliat. Rezilierea contractului nu va avea nici un efect asupra obligatiilor deja scadente intre Parti.

CESIUNEA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de executarea comenzii, cu instiintarea Cumparatorului, nefiind necesar acceptul acestuia.

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE
In procesul de comandare Cumparatorul va furniza Vanzatorului informatii, documente, contacte in scopul derularii Comenzii, iar acestea vor ramane in proprietatea Vanzatorului care va avea obligatia sa le pastreze si sa le foloseasca doar in scopurile declarate de Vanzator si conform cu "Politica de Confidentialitate" a acestuia si legislatiei in vigoare.

De asemenea, Cumparatorul are obligatia sa mentina caracterul confidential al informatiilor primite de la Vanzator si sa nu comunice, publice, promoveze, raspandeasca in presa aceste informatii fara acordul scris al Vanzatorului. In cazul in care Vanzatorul observa astfel de abateri, acesta are dreptul de a solicita daune interese Cumparatorului.

Vanzatorul declara pe proprie raspundere ca respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale persoanelor care viziteaza sau comanda Produse pe site-urile sale, fiind inregistrata sub Nr. ______ la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Pentru tranzactiile cu cardul, Vanzatorul utilizeaza platformele companiilor autorizate sa efectueze astfel de operatiuni (prin ROMCARD), platforme care sunt special proiectate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor. Acestea folosesc certificate digitale autorizate recunoscute oficial conform cu standardele in vigoare pentru aceasta industrie pe plan mondial. Responsabilitatea tranzactioanarii revine in totalitate acelor companii.

Vanzatorul impreuna cu reprezentatii companiei de hosting depun eforturi sustinute si garanteaza securitatea site-ul, cu toate acestea orice tentativa de acces neautorizata depistata il indreptateste pe acesta sa ia masurile legale impotriva unor astfel de atacuri.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Vanzatorul si Cumparatorul vor depune toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabila, prin tratative directe, orice neintelegere sau disputa care se pot ivi intre ei in cadrul sau in legatura cu indeplinirea Contractului. Litigiile nesoltionate pe cale amiabila sunt de competenta instantelor judecatoresti de la sediul Vanzatorului.

LIMBA CARE GUVERNEAZA CONTRACTUL
Limba care guverneaza contractul este limba romana.

LEGI APLICABILE CONTRACTULUI
Contractul, cat si operarea de catre Vanzator a site-ului www.Etelecom.ro, va fi interpretat conform legilor din Romania.

CLAUZE FINALE
In cazul in care oricare dintre prevederile prezentului Contract este sau devine ulterior ilegala, invalida sau inaplicabila conform legilor in vigoare, caracterul legal, valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte dispozitii ale prezentului Contract nu vor fi afectate sau prejudiciate de aceastai împrejurare. Partile vor depune toate eforturile în vederea realizarii actelor si/sau modificarilor necesare generarii aceluiasi rezultat juridic si/sau economic avut in vedere la incheierea prezentului Contract.

Orice modificare a prezentului contract se poate face numai în scris, cu acordul ambelor parti, prin act aditional, cu exceptia cazului in care prin Contract se prevede altfel. Prezentul Contract reprezinta vointa partilor si inlatura orice intelegere verbala dintre acestea, anterioara incheierii lui, asumandu-si intregul sau continut si clauze. Prevederile acestui contract nu pot fi schimbate decat cu acordul scris al ambelor parti.

LIMITAREA RASPUNDERII
Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Vanzatorul depune eforturi sustinute de a respecta termenii de livrare metionati pe site, cu toate acestea Vanzatorul nu poarta raspundere in fata Cumparatorului pentru pierderea Produsului de catre o terta parte contractata pentru efectuarea livrarii, nici de daunele provocate Cumparatorului de intarzierea coletului ce contine Produsele comandate. Vanzatorul insa are obligatia de a depune eforturi sustinute pentru recuperarea Produselor disparute sau intarziate si dreptul de a trage la raspundere persoanele ce se fac vinovate de problemele create. O investigatie va fi initiata in acest sens iar pe parcursul acesteia nu va fi efectuata nici o rambursare de bani sau inlocuire de Produs .

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a Produselor achizitionate prin intermediu www.Etelecom.ro. Vanzatorul nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste buna functionare a site-ului, informatia, continutul, materialele sau Podusele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Vizitatorul cat si Cumparatorul sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea Produselor se face pe propriul risc.

Vanzatorul va utiliza resursele necesare pentru a onora Comanda Cumparatorului si nu se face responsabil daca acestea intr-un fel print-o alinta necunoscuta Vanzatorului, produc daune Cumparatorului. Continutul site-ului este realizat in stransa colaborare cu reprezentatii brandurilor afisate. De aceea Vanzatroul nu poate fi facut responsabil pentru descrierile Produselor prezentate pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site in scop demonstrativ (ca exemplu), iar Produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Cumparatorul este, in acest sens, obligat sa solicite informatii suplimentare Vanzatorului asupra produsului de care este interesat.

Vanzatorul pune la dispozitie Cumparatorului prezentul site "asa cum este" fara nici o garantie de orice fel, exprimata sau implicita.

Vanzatorul depune eforturi permanente pentru ca prezentul continut si textele de pe site sa informeze corect asupra Produsului. Cu toate acesta Cumparatrul este de acord ca nu poate face responsabil Vanzatorul pentru anumite erori sau neconcordante aparute pe site din cauza disfunctionalitatilor de natura software (erori de programare) care pot aparea. Pozele de pe site au caracter informativ.

Relatia de colaborare dintre reprezentantii Producatorului si Vanzator se constituie in urma unor contracte semnate intre aceste doua parti, prin care Producatorul garanteaza calitatea produselor oferite si ofera informatii cu privire la specificatiile lor tehnice cat si la modul de utilizare a acestora. De aceea Vanzatorul nu poate fi facut responsabil in nici un fel daca folosirea Produsului achizitionat prin intermediul site-ului a prejudiciat intr-un fel Cumparatorul. Cumparatorul are obligatia in acest sens de a studia instructiunile de folosire a Produselor cumparate si de a se informa inainte de a-l achizitiona daca acesta corespunde cerintelor sale.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator de eventualele defectiuni ale Produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina Producatorului sau Furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele sunt noi, in ambalaj original si sunt insotite de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul nu poarta nici o responsabilitate in ceea ce priveste folosirea de catre Cumparator a produselor in alt scop decat cel declarat de Producator.

Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilite in ceea ce priveste stocul disponibil pentru promotiile in desfasurare, acesta folosind de fiecare data informatiile de stoc puse la dispozitie de Furnizori, Vanzatorul avand acces limitat la astfel de informatii.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru utilizarea site-ului sau in alte browsere decat cele cunoscute de programatorii softului si ca urmare nu poate fi facut vinovat de prejudiciile cauzate de generarea acestor tipuri de incompatibilitati.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru comentariile postate de Vizitatori sau eventuali Cumparatori pe site-ul Vanzatorului ~ www.Etelecom.ro . Ideile, conceptele, raspunderea pentru proprietatea intelectuala apartine celor care au elaborat, timis mesajele respective. Vanzatorul va avea totusi grija ca mesajele pe care le considere insinuoase sau necorespunzatoare sa le elimine de pe site. Cumparatorului/Vizitatorul ii este interzisa postarea de informatii care sunt ilegale, indecente sau pornografice, includerea in posturi care include informatii care instiga la ura fata de o persoana sau un grup de persoane sau sa furnizeze instructiuni cu privire la activitati ilegale, sau sa posteze informatii confidentiale care ar putea leza o persaona sau un grup de persoane. Un comentariu reprezinta opinia celui care il posteaza, si nu reprezinta punctul de vedere al Vanzatorului.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile Produselor pot fi incomplete. Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca Produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Cumparatorul are obligatia de a folosi site-ul www.Etelecom.ro astfel in cat sa nu interfereze cu functionalitatile acestuia.

Cumparatorul este de acord ca prezentul Contract va servi ca si cadrul legal in cazul eventualelor litigii.

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE CUMPARATORUL RECUNOASTE CA A CITIT ACEST CONTRACT SI CA SI-A INSUSIT DREPTURILE, OBLIGATIILE ,TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE SI VANZARE SI CA, DE ASEMENEA, CONTINUAND UTILIZAREA ACESTUI SITE ISI DA CONSIMTAMANUTUL EXPRES DE A SE SUPUNE OBLIGATIILOR CE II REVIN DIN PREZENTUL CONTRACT.

Marci