Program

Luni- Vineri: 8.30 - 17.00

POS Mobil

Plata prin POS la domiciliu

Mobil: 0745.038.815

Nu ai niciun produs în coş.

Subtotal: 0,00 RON

eTelecom.ro este gestionat de Grupul Neoplaza si a fost infiintat in 2006 ca o completare a serviciilor de telecomunicatii pe care grupul le ofera clientilor sai.

In decursul acestor ani platforma etelecom.ro a castigat numeroase premii, de mentionat fiind locul intai la categoria Telecom din cadrul Galei Premiilor in E-commerce.

Astazi, Etelecom.ro reprezinta cel mai mare magazin virtual de telecomunicatii cu o gama de peste 4000 de produse, cele mai multe din acestea acoperind domeniul telecom.

Platforma se adreseaza in special companiilor din segmentul SoHo, SMB si Large Enterprise care sunt in cautarea unor solutii de telecomunicatii performate si servicii de calitate in domeniu. Pe site sunt reprezentate majoritatea brandurilor importante din industrie, portofoliu care acopera in proportie de 99,9% necesitatile IT ale companiilor de nivel mic si mediu. Mai mult, aici se pot regasi in premiera unele solutii avangardiste de comunicatie, cum ar fi sistemele preconfigurate de Call Center si Sisteme de Videoconferinta sau Videotelefoane.

In paginile magazinului veti gasi produse fabricate de marii producatori din domeniul telecomunicatiilor, precum: Alcatel-Lucent, Avaya, Cisco, LG-Nortel, General Electric, Siemens, Panasonic.

Etelecom.ro se adreseaza si utilizatorilor individuali printr-o gama completa de telefoane fixe sau terminale GSM, accesorii, calculatoare personale, echipamente de retea, echipamente de stocare etc., platforma oferindu-le astfel posibilitatea de a consulta, cumpara, sau comanda produsele afisate pe site.

Misiunea Etelecom.ro este sa devina partenerul dumneavostra de incredere care  va ofera cele mai noi si performante tehnologii, cele mai bune solutii adaptate cerintelor dumneavoastra cu cel mai bun raport calitate/pret.

Ne-am revizuit politica de confidentialitate cu privire la datele cu caracter personal pe care le procesam prin intermediul platformei etelecom.ro, te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a o analiza ;http://etelecom.ro/politica-confidentialitate, navigand pe site-ul nostru inseamna ca ti-ai dat acordul conform termeni si conditii din declaratia de consimtamant

Marci

[profiler]
Memory usage: real: 12058624, emalloc: 11804968
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem