Program

Luni- Vineri: 8.30 - 17.00

POS Mobil

Plata prin POS la domiciliu

Mobil: 0745.038.815

Nu ai niciun produs în coş.

Subtotal: 0,00 RON

eTelecom.ro in Presa

European Telecom lanseaza programul de buy-back pentru centrale telefonice

Bucuresti, 12.04.2013

European Telecom, integrator de sisteme de telecomunicatii pe piata din Romania si detinator al celui mai mare magazin online de telecomunicatii www.etelecom.ro a lansat anul acesta programul de buy-back pentru centrale telefonice. Astfel, orice companie care detine un sistem telecom Alcatel, Siemens sau Astra poate schimba sistemul vechi cu unul nou.

Sursa www.eurotelecom.ro

Magazinul Etelecom.ro mizeaza pe o crestere de 25%, la peste 0,6 milioane de euro

Bucuresti, 01.06.2009

Compania European Telecom, care detine magazinul virtual www.etelecom.ro, estimeaza o crestere de peste 25% a cifrei de afaceri in acest an, la peste 600.000 de euro.

Tinta stabilita pentru platforma virtuala de 500.000 de euro, estimata anul trecut, a fost atinsa in proportie de 95%, iar pentru anul 2009, desi am fost mai precauti avand in vedere situatia economico-financiara locala si am fixat o crestere de 25% a cifrei de afaceri, rezultatele inregistrate pana acum ne fac sa credem ca aceasta va fi depasita chiar la inceputul trimestrului al treilea, a declarat pentru ZF Andreea Chirciu, e-tail manager in cadrul E-telecom.

Sursa www.zf.ro

Etelecom.ro a ratat cu 10% planurile la 6 luni, dar mentine estimarea pe intreg anul la 0,5 mil. Euro

Bucuresti, 19.08.2008

Integratorul de solutii si retailerul online eTelecom.ro, divizie a companiei European Telecom, a realizat afaceri de 160.000 euro dupa 6 luni, pastrandu-si estimarile de a atinge 0,5 mil. euro pe intreg anul in curs, dublu fata de 2007,au declarat pentru DailyBusiness.ro oficiali ai companiei.

Majoritatea clientilor companiei fac parte din segmentul business. Printre companiile mari catre care Euro Telecom furnizeaza produse telecom se numara BCR Asigurari, IBM, Omniasig sau RCI Leasing.

Sursa www.dailybusiness.ro

Primul Router QuadBand de la D-Link disponibil la Etelecom.ro

Bucuresti, 04.06.2008

Am introdus in portofoliul produselor Etelecom primul Router QuadBand, din tara. DIR-855 este ultima adaugare la familia produselor din gama Xtreme N. Tehnologia Duo, folosita in DIR-885 suporta simultan, semnale wireles cu banda dubla (2.4GHz & 5GHz)...

Sursa www.eurotelecom.ro

Etelecom.ro si-ar putea dubla afacerile, la 0,5 mil. Euro

Bucuresti, 07.03.2008

Etelecom.ro este platforma de vanzari online a European Telecom, companie autohtona specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date, precum si in consultanta pe domeniul telecom.

Circa 40% din afacerile totale ale European Telecom provin de la Etelecom.ro, si urmarim pastrarea acestei ponderi si in 2008.

Etelecom.ro are in portofoliu o gama de peste 2.500 produse de nisa si estimeaza prin incheierea noilor parteneriate sa ajunga anul acesta la peste 4.500, toate acestea fiind dedicate segmentului telecomunicatii (video si audioconferinta, sisteme integrate de telecomunicatie, terminale digitale si analogice) si retelistica -pasive, switch-uri, routere, firewall).

Sursa www.dailybusiness.ro

Etelecom, partener General Electric

Bucuresti, 05.03.2008

Etelecom.ro, cel mai mare magazin de telecomunicatii din Romania, a introdus de la inceputul lunii ianuarie in portofoliul un nou brand - General Electric.

Etelecom.ro, magazinul virtual cu cea mai bogata oferta de produse din domeniul telecomunicatiilor, a devenit din luna ianuarie partener General Electric. Noul brand va completa cu succes protofoliu de produse de telecomunicatii ale companiei care si-a fixat ca obiectiv principal inca de la inceput, ofertarea catre clientii corporate a celor mai bune solutii si produse din sfera telecomunicatiilor. General Electric este un producator american de renume, iar produsele acestei companii, ce activeaza in multiple sfere economice, sunt recunoscute si apreciate de consumatorii din intreaga lume.

Sursa www.eurotelecom.ro

Etelecom.ro tinteste vanzari de 0,8 mld. euro

Bucuresti, 26.06.2007

Compania European Telecom, care detine magazinul virtual www.etelecom.ro, estimeaza pentru acest an afaceri de 0,8 mil. euro din vanzarile realizate online, a declarat pentru ZF Iulian Irimia, directorul Solutii Corporate al European Telecom. Magazinul online, dedicat clientilor de intreprinderi mici si mijlocii si segmentului companii mici & utilizatori persoane fizice, a fost lansat in decembrie 2006 si a inregistrat in primul trimestru al acestui an afaceri de 100.000 de euro. La inceputul anului 2007 ne-am propus atingerea unei cifre de afaceri de 500.

Sursa www.zf.ro

Etelecom anunta incheierea unor parteneriate strategice

Bucuresti, 24.05.2007

Etelecom cel mai mare magazin de telecomunicatii orientat catre segmentul SMB/SoHo isi diversifica gama de produse prin incheierea unor noi parteneriate strategice cu LG-Nortel si Mediatel Data.

Sursa www.eurotelecom.ro

Cifra de afaceri de peste 100.000 de euro pentru eTelecom.ro, in primul trimestru al anului

Bucuresti, 30.03.2007

Rezultatele pozitive pe care le-a inregistrat magazinul in primul trimestru al acestui an au depasit cu mult asteptarile noastre. Acest lucru nu ne face decat sa credem ca strategia noastra de afaceri a fost bine gandita si ca profesionalismul de care am dat dovada precum si calitatea impecabila a serviciilor a fost apreciata de catre clientii nostri. Target-area exacta si orientarea catre un anumit segment al pietii - cel corporate - au dat roade, consolidandu-se in acest fel relatii durabile cu clientii care beneficiau si pana acum de solutiile si serviciile companiei. Solutionarea rapida a comenzilor si calitatea produselor a imbunatatit si rezultatele in segmentul consumer, echipa IT&C a companiei acordand si consultanta, a declarat Andreea Chirciu, director executiv la European Telecom.

Sursa www.wall-street.ro

 

Marci

[profiler]
Memory usage: real: 12058624, emalloc: 11830688
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem